Af Louise Juelskjær Hansen

Titel: Bogen der VIRKELIG ikke ville læses
Forfatter: David Sundin

Forlag: Gutkind Forlag
Udgivet på dansk: Den 8/6 2022

 

Bogen der VIRKELIG ikke ville læses

Har du nogensinde læst en bog, som gjorde alt hvad den kunne for ikke at blive læst? Det havde jeg ikke, indtil pigerne og jeg læste “Bogen der virkelig ikke ville læses”. I øvrigt efterfølger til “Bogen der ikke ville læses”, som vi simpelthen også bliver nødt til at forsøge os med herhjemme.
Begge bøger er skrevet af David Sundin, som er svensk stand-up komiker, skuespiller og nu også forfatter. Min første tanke er, at han har valgt de helt rigtige professioner, for denne bog er helt vildt sjov!
Hvordan er det en bog ikke vil læses? Svarene kan (åbenbart) være mange, men som læser advares man allerede, når man læser bagsideteksten. Her står der bl.a. at hvis man er ude efter en sød lille hyggebog, så skal man finde en anden.
Kaster man sig alligevel ud i læsningen, så skal man være forberedt på lidt af hvert. Bogen gør virkelig alt, hvad der står i dens magt, for ikke at blive læst. Den snyder, laver falske slutninger, bider, forvandler S’er til F’er, bliver til en hat og mange andre krumspring i dens iver for at blive fravalgt. Det er simpelthen for underholdende og pigerne og jeg fik helt ondt i maven af grin.
Efterfølgende kan man godt blive lidt i tvivl om, hvad bogen egentlig handlede om. Det gør dog ingen verdens ting, for vi havde en fest, mens vi forsøgte at finde ud af det.
Spørgsmålet man står tilbage med er: Kan man anbefale en bog, der ikke vil læses? Svaret er ja, og jeg har lovet pigerne, at denne den skulle have ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ud af 6 stjerner. Sjældent har de ønsket at læse en bog forfra lige med det samme, men det gjorde de altså her.
Jeg vil lade billederne her tale for sig selv, og så i øvrigt sige, at bogens målgruppe breder sig fra 4 år og op til humoren forlader en fuldstændig. Bedøm selv, hvis du tør give dig i kast med den. 🙂🙏
Share This